Jaarplaats
White divider camping de ploeg

Jaarplaatsen

divider ploeg blue

Verover jou jaarplaats op onze camping aan zee

Heb je de kans om een jaarplaats op onze camping aan zee te veroveren, pak die dan! De jaarplaatsen op camping De Ploeg zijn 140m2 tot 210 m2 groot. Ze zijn voorzien van alle gemakken: elektriciteit, wifi, water en riolering. Veel van onze jaarplaatsen zijn omgeven door een mooie groene afscheiding en bieden alle ruimte voor rust en privacy. Op onze gezellige camping aan zee geniet jong en oud bovendien van alle voorziening op en rond de camping. Een leuke speeltuin voor de kleintjes, een gezellige cafetaria voor de inwendige mens en natuurlijk veel vertier op het strand en aan zee.

Vrije jaarplaats te huur

Af en toe heb je als zoeker van een jaarplaats op een camping in Zeeland geluk. Dan valt er bij ons net een plaatsje vrij op het moment dat jij deze zoekt. We kijken dan samen met de vorige huurder wat er met de bestaande stacaravan of het chalet gebeurt. Is deze nog relatief jong, niet ouder dan 20 jaar, dan mag hij op de camping blijven staan en kun jij hem wellicht overnemen als je dat wilt. In alle andere gevallen krijg je de beschikking over een lege jaarplaats waar je zelf jouw droomchalet of stacaravan kunt laten plaatsen.

Jaarplaats camping de Ploeg

Een jaarplaats op een camping in Zeeland is soms best lastig te vinden, ook bij camping De Ploeg. Eenmaal hun plekje hier gevonden, laten vaste gasten dit niet snel meer gaan. Op camping De Ploeg hebben we vele tientallen jaarplaatsen die continu verhuurd zijn aan gasten die hier al jarenlang, soms generaties lang, regelmatig verblijven. Het zorgt voor een fijne onderlinge band en een gezellig sfeer op de camping.

Tarieven jaarplaatsen

divider ploeg blue
Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tarief Jaarplaats

Jaarplaatsen 2022 stacaravans / Chalets

Periode stacaravan / chalet op camping
01-01-’22 t/m 31-12-’22
Gebruik in de periode 15-03-’22 t/m 04-11-’22

Plaats per m2 € 9,50
Per ingeschreven persoon € 140,00
Hond / Kat € 80,00
Milieuheffing € 320,00
Toeristenbelasting € 175,00
Verbruik elektra p / kwh € 0,45
inbegrepen 1 auto € –
1 Klein bijzettentje ( max 6m2) inbegrepen € –
Extra auto € 32,50
Aanhanger € 32,50
Gebruik maken van sanitair ruimte Camping p/p * € 60,00
(incl 9%BTW)

Tarieven Jaarplaatsen 2022

Voorwaarden jaarplaats
Klik hier voor het PDF bestand

Voorwaarden voor een jaarplaats

Algemene voorwaarden en huisregels
Klik hier voor het PDF bestand

Voorwaarden en huisregels