Contact
White divider camping de ploeg

Neem contact met ons op

divider ploeg blue

Heb je vragen of wil je meer infomatie ? vul dan het onderstaande contact formulier in. we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Route en locatie

White divider camping de ploeg

Locatie

Het Adres:
Camping De Ploeg
Voorstraat 47
4503 BL Groede
Nederland

Per Post:
Camping De Ploeg
Woordweg 20
4503 GB Groede

Telefoon:
Tel: 0621538928
Vanuit Buitenland:
Tel: 0031 621538928

E-mail:
info@dorpscampinggroede.nl

GPS Coördinaat (Decimale Graden)
Lat: 51.382142 N
Lon: 3.511485  O

GPS Coördinaat (Seconden (graden m,s”)
51 graden 22’56”N
03 graden 30′ 41”O

Bereikbaarheid

Zeeuwsch-Vlaanderen en de gemeente Sluis zijn vanuit de rest van Nederland (Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg) en vanuit België makkelijk te bereiken. Ook zijn er goede verbindingen richting Frankrijk en Duitsland. Er zijn snelle mogelijkheden via de Liefkenshoektunnel en de Kennedytunnel bij Antwerpen.

Antwerpen – Liefkenshoektunnel
De route Rotterdam – Bergen op Zoom – Vlissingen is populair om in Zeeuwsch-Vlaanderen te komen. Op de A58, enkele kilometers na Bergen op Zoom, is er een snelwegkruising naar Antwerpen (A4). Deze gaat in België over op de A12. Langs deze weg staan bruine richtingborden met de aanduiding “Zeeuwsch-Vlaanderen”. Op deze route komt u door de Liefkenshoektunnel, waar tol betaald moet worden (€ 5,00 voor een personenauto). Deze route is ook zeer geschikt indien u vanuit Duitsland via Limburg of Brabant naar Zeeland reist. Wanneer u uit de richting van Breda komt, kun u een paar kilometer voor de Antwerpse ring afslaan richting “Zelzate” en/of “Brugge” (R2). U blijft deze route aanhouden en komt uiteindelijk ook op A11/N49. Vanaf deze weg, die langs de Nederlandse grens loopt, zijn de verschillende Zeeuwsch-Vlaamse bestemmingen snel te bereiken.

Route

Antwerpen – Kennedytunnel
Vanaf Eindhoven/Venlo en Hasselt/Maastricht/Aken kunt u buiten de piekuren de Antwerpse ring volgen richting “Brugge” of “Gent”. Vlak na de Kennedytunnel slaat u rechtsaf richting “Brugge”. Daarna “Brugge” en “Zelzate” blijven volgen via de Expresweg. Na 50 km rijden komt u een bord “Breskens” tegen die u ongeveer 20 km moet volgen. Daarna staat een bord “Groede” aangegeven. Die volgt u. En dan bent u op plaats van bestemming.

Westerscheldetunnel
Vanaf nu is Zeeuwsch-Vlaanderen nog sneller en eenvoudiger te bereiken zijn via de Westerscheldetunnel. Deze bevindt zich tussen Ellewoutsdijk en Terneuzen. Meer informatie kunt u vinden door naar www.westerscheldetunnel.nl te gaan.